Glutenfri chokladkaka med kokostosca

Supergod och glutenfri chokladkaka med kokostosca! (TIPS GÖR DUBBEL AV SATSEN TILL BOTTEN)
ingredienser
botten

125 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
2 dl glutenfri mjölmix (Semper fin mix)
Smör och kokos till formen

Kokostosca:
50 g smör
1 3/4 dl strösocker
1 dl vispgrädde
3/4 dl ljus sirap
200 g kokos

GÖR SÅ HÄR!
1. Smält smöret till kakan.
2. Vispa ihop ägg och socker.
3. Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och glutenfri mjölmix. Rör sist ner det smälta smöret. Blanda till en smet.
4. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper.
5. Grädda kakan i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter.
6. Blanda smör, socker, grädde och sirap till toscan i en kastrull. Koka upp och låt koka i någon minut. Tillsätt kokosen och koka upp igen.
7. Bred ut smeten över den nygräddade kakan och grädda i ytterligare ca 10 minuter, tills kokostoscan fått fin färg. Ta ut och låt kallna.